مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص میزان دیه

1-جراحت بخیه شده ناحیه آهیانه راست پوست سر 2-ساییدگی حارصه قدام و خلف ساف چپ 3 ناحیه مجزا 3-ساییدگی قدام ران چپ 4-ساییدگی سمت چپ لگن 5-کبودی و تورم بازوی چپ 6-ساییدگی ساعد و مچ دست چپ و کف دست راست و از درد شانه چپ شاکی است
ارش جراحت بند 4 به میزان نیم درصد دیه کامل و ارش تورم بند 5 به میزان نیم درصد دیه کامل تعیین میگردد

پاسخ ها :

سعيد  سواري

سعيد سواري :

با سلام. ميزان نيم درصد ديه كامل برابر است با ١.٣٥٠.٠٠٠ تومان