مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی یارانه

سلام حساب بانکی یارانه اینجانب که خانواده چهار نفره میباشم به علت چک برگشتی بیست میلیونی توسط شورای حل اختلاف شعبه هفت مسدود شده ولی بعد از مراجعه پرونده ای در آنجا به اسم من نبود لطفا کمکم کنید چون بسیار از نظر مالی ضعیف میباشم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.به اجرای احکام شورا مراجعه نمایید.اگرطلبگارفقط تامین خواسته نموده وظرف10روزاززمان صدورتامین,دادخواست بابت اصل خواسته مطرح ننموده به همان شعبه شورا صادرکننده تامین تقاضای لغوتامین رانماییدمسدوی رفع میگردد.