مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از طرف زوجه

با سلام خدمت شما وکلای عزیز و گرامی

خانم من حدود دو سال پیش بعد از اختلاف بینمون درخواست نفقه کرد و من درخواست تمکین و من چون به نفقه اعتراض داشتم البته از طریق دادگاه اعتراض نکردم بعد از حدود یک سال که حکم نفقه اجرایی شد خانمم حکم جلب گرفت و درخواست طلاق کرد که درخواست طلاق در دادگاه بدوی رد شد و من بعد از حکم جلب نفقه درخواست اعسار دادم و قاضی با درخواستم موافق کرد که مبلغ 5 میلیون نقدا و الباقی رو اقساطی دارم پرداخت میکنم خواستم بدونم این که من بعد از یک سال درخواست اعسار کردم و قاضی دادگاه موافقت کرده در دادگاه تجدید نظر زنم میتونه به این عنوان که نفقه رو دیر پرداخت کردم درخواست طلاق کنه و ایا قاضی موافقت میکنه یا خیر ؟
ناگفته نماند که من بعد از تهیه منزل و اثاث البیت زنم از اومدن به منزل ممانعت کرد و دادگاه واسش نامه زد که نفقه شما بعلت عدم تمکین قطع میشه.

ممنون از شما بزرگواران

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

اگه اینجوریکه میگویید باشه...طلاق منتفی میشه...

یک وکیل

سلام" در فرض سوال ممکن و محتمل است و بستگی به مدارک و دلایل موجود در پرونده و نحوه دفاعیات خواهان و خوانده طلاق دارد .