مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بخاطر مخفی کردن قولنامه

با سلام و خسته نباشید. یکی از وراث ما قولنامه زمینی ارثی را در اختیار داشته و پدر بنده شاهد قضیه می باشد، حال وی اظهار بی اطلاعی از قولنامه می کند و آنرا تسلیم نمی نماید بفرمایید آیا دیگر وراث می توانند از وی شکایت کنند و درصورت شکایت کردن بنده، شهادت پدرم که جزء وراث است مورد قبول واقع می شود؟ و در صورت پیدا نشدن قولنامه چه راهی برای تهیه مجدد قولنامه وجود دارد/متشکرم.

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

اگه تصویر قولنامه را دارید میتونید داخواست اثبات وقوع عقد بیع را بدهید....

یک وکیل

سلام" در فرض سوال عدم استرداد بیع نامه توسط احدی از وراث وصف مجرمانه و جزائی ندارد تا بتوان نسبت به اقدام وی شکایت کیفری نمود ! ضمن اینکه شهادت افراد ذینفع و خویشاوند به نفع متقاضی استماع شهادت شهود پذیرفتنی نیست و اثری ندارد .