مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

باسلام و خسته نباشید من خانمم اول شهریور به دلایل نامعلوم و بدون اجازه منزل رو ترک کرده و رفته خانه مادرش تو این چند مدت چندین بار خودم رفتم دنبالش و چند بار هم اقوام بزرگتر رو فرستادم که برگرده ولی متاسفانه هر بار بهانه های مختلف می آورد و اینکه بهم فرصت بدین تا اینکه این رابطه طولانی شد و من دلسرد شدم از رفتارهای خانم و دیگه دنبالش نرفتم تا اینکه چند روز پیش رفته کلانتری و به دلیل 1_عدم ثبت واقعه ازدواج(ناگفته نماند من دو بار اقدام کردم برا ثبت رسمی اما بازم به بهانه های مختلف نمیومد محضر تا اینکه بعدها متوجه شدم از طرف پدرشون که چندین سال پیش فوت شدن حقوق میگرفتن و برا همون رغبتی نداشتن)
2- عدم پرداخت نفقه
3- ضرب و شتم (کاملا کذب محض)
4-دزدی کادوهای عروسی(نمیدونم منظورشون چی بوده مگه آدم از خونه خودشم دزدی میکنه) ازم شکایت کرده و من رفتم کلانتری و متن جوابیه رو نوشتم بعدش چی میشه و اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سوال هیچکس از آینده خبر ندارد جز باریتعالی . گذشت زمان ، پاسخ سوالات فعلی شما را روشن و هویدا خواهد ساخت .