مشاوره حقوقی رایگان - سو پیشینه

با سلام،، بنده بدلیل چک برگشتی و پرونده حقوقی، 2 ماه در زندان بودم تا اینکه اعسار من پذیرفته شد و آزاد شدم، الان برای استخدام باید سو پیشینه بگیرم، آیا این مورد در سو پیشینه من ثبت میشود ؟ در برگه سوپیشینه چه چیزی نوشته میشه؟ با ذکر اینکه از من انگشت نگاری شده

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
محکومیت های حقوقی فاقد سوپیشینه اند
سوپیشینه یامحکومیت های موثرکیفری فقط مربوط به برخی جرایم کیفری اند