مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک

با سلام و وقت بخییر
پدر شوهر بنده فوت شده و یک زمین 5 هزار متری به همسرم و 5 خواهرش و مادرش ارث رسیده که به تازگی سند تک برگی مشاع گرفتن که سهم هر کدام داخل سند تعیین شده و تقسیم ارث شده، حدود 2 سال پیش همسر بنده با وکالت نامه ای که از خواهراش و مادرش داشت، ملکشون رو که هنوز به نام پدرش بود با چند مغازه در تهران به صورت پیش خریدی قولنامه کردن که در پایان کار مغازه ها سند با سند معاوضه بشه، در حال حاضر سند به نام همسرم هست و و هنوز مغازه ها پایان کار نگرفتن که جا به جا کنن میخواستم بدونم اگر من الان ملک و بابت مهریه ام توقیف کنم، به چه صورت میشه؟ ایا میتونم مهرمو بگیرم یا بخاطر اون قولنامه از توقیف درمیاد

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

ملک های فروخته شده حتی به صورت غیر رسمی بعد از توقیف از توقیفی خارج مکی شود