مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال پدری

با سلام پدر بنده فوت کرده است و من تنها فرزند وی هستم اکنون ما یعنی من و مادرم و مادربزرگم 3ورثه او هستیم طبق گواهی انحصار وراثت. حال اگر ما بخواهیم یکی از اموالی که به نام پدر مرحومم هست را بفروشیم اگر مادربزرگم یکه روز به دفتر اسناد بره و امضا کنه و من و مادرم یک روز دیگر برویم و امضا و وسیله را بفروشیم امکان پذیر است یا باید همگی در یک زمان مشخص برویم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال اقدام همگی وراث با هم در یک زمان واحد با ارائه گواهی انحصار وراثت لازم است مگر اقدام یکنفر از وراث از طرف خود و اقدام برای دو نفر وراث دیگر از طریق وکالتنامه رسمی بلاعزل با حدود اختیارات مشخص و معین .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله اگر وکالت داشته باشد در غیر اینصورت همه باید باهم بروند