مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

باسلام
دو قطعه چک به مبلغ هر کدام بالای 50 میلیون برگشت زدم پس از حدود ده روز صاحب چک مبلغ چک را از حساب شخص دیگری به حسابم انتقال داده و چکها را پس گرفته حالا شخصی که پولها را به حسابم واریز کرده ایا میتواند مدعی شود که اشتباهی یا بابت معامله دیگری به حساب ریخته و بابت چک برگشتی نبوده؟ در حالی که بنده شخص سوم را از قبل اصلا نمیشناختم و هیچ هیچگونه طلب و حسابی با ایشان نداشتم.
با تشکر از وکلای محترم

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام بله میتوانند به میزان واریزی مطالبه کنند بنا بر این بهتر است ایشان علت واریز وجه را بصورت کتبی تنظیم کنن

پرسشگر :

با تشکر از پاسخ شما
مبالغ واریزی طی چهار مبلغ متفاوت بوده و در تاریخهای مختلف واریز شده ایا ادعای واریز اشتباهی از طرف دادگاه پذیرفته میشود؟

سارا دارابی

سرکار خانم سارا دارابی :

سلام
ممکن است ادعا کند ولی صرف ادعا کافی نیست شما میبایست دفاع نموده و به ارتباط صادرکننده چک و واریز وجه و نهایتا استرداد چک به علت واریز وجه استناد نمایید

عادل بابایی

عادل بابایی :

بعید است دادگاه ادعای ایشان را قبول کند نگران نباشید