مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

سلام.
بعد از طلاق آقا دادخواست استرداد طلا داده با دو فاکتور و یک استشهادیه. خانم اقرار کرده که طلاهای فاکتور به او داده شده اما در زمان خروج منزل همراهش نبوده جز حلقه که اونم گم شده. قاضی قاعده فقهی البینه علی المدعی والیمین علی من انکر نمیپذیره و میگه اگر سوگندی باشه آقا باید یاد کنه که خانم نبرده و خانم باید ثابت کنه برنداشته و گفته باید ادعا برداشتن طلا رو ثابت کنید با ماده حقوقی. و از آقا خواسته شهود بیاره که طلاها در تملک خانم بوده. و خانم رو ناحق جلوه میده و میگه اصل بر اینه خانم برده مگر ثابت کنه .... با توجه به اینکه حلقه در برابر حلقه خریده شده. انگشتر برای مهریه و سرویس طلا در عوض عقد نکاح اما قاضی توجه نمیکنه .... در رای طلاق و طلاق نامه تکلیف طلاها مشخص نشده. طلاق به وکالت با توجه به بند 9 عقدنامه گرفته شده . 3 ماه از طلاق و 2 سال از ترک منزل خانم گذشته، لطفا راهنمایی بفرمائید. سپاس فراوان.

پاسخ ها :

یک وکیل

اتهام برداشتن يا سرقت طلا امري كيفريست سرقت زوجه از محل سكونت مشترك بايد اثبات شود
طبق توضيحات موضوع حقوقي باا رائه دادخواست پيگيري شده
كه حتما بار اثبات بر عهده مدعي ست