مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی حذف تغییر نام پدر در شناسنامه فرزند

با سلام. روز بخیر . سوالی داشتم از حضورتون و امیدوارم مرا راهنمائی کنید تا هر چه سریعتر به خواسته ام برسم. نام پدرم در شناسنامه تغییر کرده و این تغییر نام در شناسنامه فرزندان منعکس شده . به صورت دروغین اعلام کردم که شناسنامه ام گم شده تا بلکه در المثنی این موضوع ذکر نشود اما باز هم این اتفاق افتاد . این تغییر نام در زمان کودکی من اتفاق افتاده و من اصلا اصلا دوست ندارم کسی شناسنامه ام رو ببینه. لطفا منو راهنمائی کنید. متشکرم

پاسخ ها :

حذف توضیخ تغییر نام پدر در شناسنامه فرزند تغییر نام پدر در شناسنامه فرزند تغییر نام پدر تغییر نام شناسنامه ثبت احوال