مشاوره حقوقی رایگان - خرید اتومبیل

سلام، من ماشینی خریدم و بعد از چند ماه ماشین خراب شد و متوجه شدیم موتورش 2 بار جوشکاری شده و پوسته تراش آخرش بوده و موتور پلمپ نبوده، فروشنده ادعا میکنه که از این موضوع خبر نداشته، من ماشین رو برای تعمیر ایران خودرو بردم و اونجا میگن میتونم شکایت کنم و هزینه تعویض موتور رو از صاحب قبلی بگیرم. آیا همچین چیزی امکان داره؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال اثبات ادعا و دعوی بستگی به مفاد و شروط ضمن قرارداد فروش و اسقاط یا عدم اسقاط کافه خیارات و نظریه کارشناس رسمی دادگستری در خصوص ایجاد عیب موجود در خودرو قبل از وقوع بیع دارد .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر در قولنامه وصف سالم بودن باشد شما حق فسخ دارید