مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال بر حسب مهریه

سلام، من مهریه امو اجرا گذاشتم و توی سیستم پلیس راهور پلاک ماشین همسرم رو که بالا آورد توقیف کردم اما یعنی سیستمی توقیف شده اما فیزیکی خیر، چون ایشون ادعا داره که خودرو رو فروخته و معامله کرده الان من نمیدونم چیکار کنم پلاک ماشین در پلیس راهور به اسم ایشون و حکم توقیف داده شده اما ایشون زیربار نمیره و ادعا داره که معامله کرده ماشین رو و یه ماشین دیگه ای خریداری کرده که پلاکش به اسم کسی دیگه ای هست ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام اشکالی نداره و ماشین جدید در تصرف وی را هم فیزیکی میتوانید توقیف کنید