مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی خصوصی ملکی

درود خدمت وکلا
من باخانومی اشنا شدم و در حرم محرم شدیم و مهریه شاخ گل دادم چون مستمری پدرش و میگرفت گفت بعد از عید عقد ثبتی کنیم ـ
من و این خانوم خونه ای رو رهن کردیم 10میلیون من دادم و 20میلیون ایشون قولنامه بنام ایشون زده شد
بعد از 40یکباره بهم گفت برو بیرون
به صاحبخونه هم 9ماه از قراردادمون مونده گفته پولمو حاضر کن میخام بلند شم
سوالم اینه من این 10میلیون رو در املاکی از حساب انفرادی خودم پوز کشیدم و وام هم بوده رسید این پوز در قولنامه نوشته شده و همینطور صاحب خونم شاهد هست که 10میلیون پوز کشیدم که بده به مستاجر قبلی تا خالی کنه
حال من با این مدرک و شهود که قابل اثبات هم هست در شورا مطالبه پولم و بکنم به رای داده میشه به پولم میرسم
با وجود اینکه قولنامه بنام ایشون؟؟؟
سپاس

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، اگر مؤجر و مشاور املاک تنظیم کننده قرارداد اجاره گواهی می دهند و تأیید می نمایند 10 میلیون تومان از 30 میلیون تومان رهن منزل استیجاری متعلق به شماست ، شما می توانید در موقع تخلیه مورد اجاره توسط همسر موقت خود ، 10 میلیون تومان وجه خود را از مؤجر دریافت نموده و رسید ارائه نمائيد در غیر اینصورت چنانچه مؤجر تمام مال الرهن را صرفاً به همسر شما بعنوان مستأجر قانونی و قراردادی مسترد نماید و مشاور املاک و مؤجر در شورای حل اختلاف دادگستری محل وقوع ملک بعنوان شهود حاضر نشده و یا در صورت حضور به نفع شما شهادت ندهند ، دعوی مطالبه وجه شما اثبات نخواهد شد . ضمن اینکه مؤجر در طرح دعوی مذکور ، طرف دعوی و خوانده شماست و نمی تواند بعنوان احدی از شهود شما معرفی گردد مگر خوانده دعوی را همسرتان معرفی نمائید و 10 میلیون تومان را به همسرتان بعنوان بخشی از مال الرهن منزل استیجاری پرداخت باشید و نه مؤجر .