مشاوره حقوقی رایگان - در مورد چک برگشتی

من یک فقره چک نزد شخصی داشتم که در قبال وجه چک یک خودرو پژو 405 دادم و قولنامه کردیم که سه نفرم شهود آن را امضا کردند ولی بعد از مدتی چکم را که امانت نزدش بود به شخص دیگری داد و برگشت داد متاسفانه در جلسه دادگاه حاضر نشدم و وقت تجدید نظرخواهی نیز تمام شده چطور میتوانم درخواست بر برائت از حکم بکنم. (قولنامه خودرو در دو برگ نوشته شده که هردو نزد همون شخص بوده ولی شاهدینی که زیر قولنامه را امضا کردند شهادت بر صحت موضوع میدهند خودرو نیز در گاراژ شخصی خودشان گذاشتند.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

تنها راه این است که شما اثبات کنید ماشین در قبال پرداخت وجه چک است که قولنامه شده
دوست من چگونه متصور است حضرتعالی ماشینی را به نام فرد نمایید بدون اینکه چک را از او اخذ کنیذ؟

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال اگر بتوانید با ارائه اسناد و مدارک معتبر و دلایل قانونی ارتباط فروش خودرو با صدور چک بلامحل را به اثبات برسانید و چنانچه حکم قطعی شده صادره در مورد صدور چک بلامحل کیفری و حضوری بوده ممکن است بتوانید وفق بند ج ماده 474 ق . آ.د.ک ، اعتراض اعاده دادرسی خود را از طریق دیوانعالی کشور به اثبات برسانید .