مشاوره حقوقی رایگان - نحوه جلب ثالث

سلام من ضمانت یکی کردم و بهش یه چک دادم اونم خرج کرده و چک برگشت خورد البته پشت چک امضا کرده و قراردادی هم با طرف نوشته الان اون اقا شکایت کرده و 25 اسفند باید برم حل اختلاف میگن من میتونم لایحه جلب ثالث بدم میخواستم بدونم قبل از دادگاه باید جلب ثالث بدم یا بعد از حکم دادگاه حل اختلاف
ممنون.

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

ماده 135 قانون آیین دادرسی مدنی:
هر یک از اصحاب دعوا که جلب شخص ثالثی را لازم بداند، می تواند تا پایان جلسه اول دادرسی جهات و دلایل خود را اظهار کرده و ظرف سه روز پس از جلسه با تقدیم دادخواست از دادگاه درخواست جلب او را بنماید، چه دعوا در مرحله نخستین باشد یا تجدیدنظر.