مشاوره حقوقی رایگان - ساماندهی نیروی انسانی آموزش و پرورش

آیا اداره آموزش و پرورش می تواند یکی از دبیران دبیرستان را بدون انجام سازماندهی و بدون اینکه تقاضای جابجایی داده باشد بطور کدخدامنشی جابجا کند و از دبیرستان به راهنمایی ابلاغ دهد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

چرا که نشود ! اینکه چیزی نیست !

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،قطعااینگونه که میگویید نیست،به اداره منطقه بروید به شماخواهندگفت چراتنزل دادند.موفق باشید

پرسشگر :

28 سال سابقه خدمت دارم پارسال بخاطر یک کلاس ده نفری که هیچ یک از دانش آموزان هنرستانی قبول نشدند آنرا بهانه قرار داده بدون انجام اقدامات کارشناسی مرا مقصر دانسته 8 ساعت از دروسم را به دورترین روستای منطقه و مدرسه راهنمایی ابلاغ دادند وبنده تاکنون از رفتن به مدرسه خودداری نموده ام. هیات تخلفات اداری استان رای کسر از حقوق داده و برای طرح شکایت به دیوان عدالت اداری به وکالت شما نیاز دارم راهنمایی کنید ممنون میشم.

یک وکیل

پاسخ دوم : باید صحبتهای شما در جلسه مشاوره حقوقی حضوری در دفتر وکیل تهران استماع و مستندات ادعایی شما ملاحظه و مطالعه شده تا در صورت انطباق موضوع با قوانین مربوطه ، راهکار قانونی آن ارائه و در صورت توافق در مورد اجرت وکیل نسبت به قبول وکالت پرونده شما مبادرت گردد .

پرسشگر :

تاکنون شده که رای قطعی هیات تخلفات در دیوان عدالت اداری رد شده باشد؟ همه همکاران و آشنایان نظرشان اینست که چشم بسته تایید می کنند و حوصله خواندن و بررسی لازم را ندارند.و به تصمیم و رای هیات تخلفات احترام می گذارند. ضمنا تضمینی وکالت این پرونده را مپذیرید؟ البته همه همکاران و کارشناسان اداره و استان به اشتباه بودن امر واقف اند میگن دستور مافوق باید اجرا شود و گرنه بی نظمی در اداره به وجود میاد.

یک وکیل

پاسخ سوم : در فرض سؤال سوم ، وکیل دادگستری وکیل به وسیله است و نه اخذ نتیجه مثبت و چنانچه اخذ نتیجه مثبت ملاک باشد موضوع مشمول عقد جعاله می گردد و نه عقد وکالت !!! وکیل دادگستری اجرت زحمات صرف دانش و معلومات و تجربیات و هزینه های رفت و اًمد به مراجع قضایی را می گیرد و تصمیم گیرنده در این زمینه قاضیست و نه وکیل پرونده ! همچنین ما وکیل همه پرونده های مطروحه مشابه موضوع شما در دیوان عدالت اداری نبوده ایم تا بتوانیم مطلع شویم نتایج موضوعات مشابه چگونه بوده است ولی قطعاً نقض آراء هیئت های تخلفات اداری نیز کم نبوده است . به هر حال اخذ نتیجه مثبت از طرح دعوی ، مستلزم داشتن ادله و مستندات قانونی و پرداخت اجرت وکیل و دفاع مؤثر وکیل پرونده و در موارد معدودی گاهی اوقات بستگی به نفوذ وکیل دارد و دست روی دست گذاشتن و هزینه متعارف نکردن ، کاری جهت احقاق حق از پیش نخواهد برد .

یک وکیل

ادامه از پاسخ سوم : ضمن اینکه ارزش خواسته حقوقی پرونده شما موضوعش امور مالی میلیاردی نیست که معدود وکلای بانفوذی حاضر باشند وکالت پرونده را بطور تضمینی قبول نمایند . حق الوکاله ناچیز 2 تا 3 میلیونی پرونده شما که ارزش تضمینی کار کردن ندارد !!!

پرسشگر :

شرمنده که زحمت میدم. به محض صدور رای قطعی هیات تخلفات اداری به عنوان کسر از حقوق فورا در حکم کارگزینی اجرا کردند مگرنه اینست که تا مهلت اعتراض به دیوان عدالت اداری صبر کنند؟ ضمنا علاوه بر آن خوسرانه جریمه غیبت از حقوق بطور ماهانه کسر می کنند این دیگر چیست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

یک وکیل

پاسخ چهارم : توصیه می شود به جای طرح سؤال و جواب متعدد به دفتر وکیل حائز شرایط مراجعه فرمائید. در فرض سؤال کمتر وکیل و یا شاید وکیلی نباشد حاضر شود به سه الی چهار سؤال حقوقی متقاضی واحد بطور الکترونیکی و رایگان پاسخ ارائه نماید ! با اینحال اشتباه شما در مشکل پیش آمده برایتان این بوده که با ابلاغ جدید حاضر نشده اید بعنوان دبیر در کلاس مقطع راهنمایی حاضر شوید و به همین دلیل موضوع تمرد و بی انضباطی شما (حتی اگر اعتراض شما قانونی باشد) منجر به طرح موضوع در کمیسیون هیأت تخلفات اداری شده و حکم به محکومیت کسر از حقوق که مجازات خفیفیست صادر شده است . شما می بایست دستور اداری را هر چند محل اعتراض قانونی شما باشد اجرا می نمودید و سپس در اولین فرصت ممکن با ارائه دلایل و مستندات قانونی بر علیه تصمیمات اداره آموزش و پرورش شهرستان مربوطه در دیوان عدالت اداری طرح شکایت می نمودید تا رسیدگی و حکم صادر گردد . رأی قطعی هیئت تخلفات اداری از تاریخ قطعیت ، قابلیت اجرا دارد مگر اجرای آن در مهلت مقرر قانونی طرح شکایت در دیوان ، توسط دستور موقت یا اجرای حکم قطعی دیوان متوقف گردد .

پرسشگر :

ممنون از لطف بیکران شما ، آخه هم مجازات فوق را در حکم اعمال کردند و هم به عنوان جریمه غیبت پنج برابر آنرادر فیش حقوقی کسر کردند!

پرسشگر :

ضمنا بحث مادی منظورم نیست بحث من روی اعمال ظالمانه و غیرقانونی اداره است که رای صادر شده را هم قبول ندارد. شما انتظار دارید دبیر متوسطه با بالاترین امتیاز منطقه با دستور خصمانه معاون آموزشی از شهر به دورترین روستای منطقه و راهنمایی برای 8 ساعت تدریس به مدت دو روز هفته بدون دوره آموزشی لازم برود؟ حق بچه ها چی می شود؟

پرسشگر :

ببخشید به علت مسافت زیاد نمی توانم حضوری خدمت تان برسم تبریز هستم حق الزحمه شما را پرداخت می کنم.
در جلسه ای با هیات تخلفات داشتم حقانیت مرا قبول داشتند متاسفانه بعداز 4 ماه رای به ضرر بنده دادند.

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

سلام در چارچوب قوانین بله

پرسشگر :

سلام.سرکارخانم شکری شما شیوه نامه ساماندهی نیروی انسانی آموزش و پرورش در اختیارتان هست؟ یا آشنایی به مقررات و ضوابط آموزش و پرورش دارید؟

پرسشگر :

منظورتان از چارچوب قوانین چیست؟

یک وکیل

پاسخ آخر : شیوه نامه اش اینست که در مسابقه 20 سؤالی شرکت نفرمائید !!! طرح یک الی دو سؤال حقوقی الکترونیکی کوتاه و با پاسخ کوتاه کلی در این درگاه امکان پذیر است و نه ... همانطور که خدمتتان عرض شد و شما متأسفانه به آن عمل ننمودید جهت دریافت مشاوره حقوقی کامل و تشریحی و یا احیاناً طرح درد دل خود می بایست در حوزه قضایی خود به دفتر یکی از وکلای حائز شرایط مراجعه و با پرداخت اجرت (حق المشاوره) وکیل بطور ساعتی خدمات حقوقی مورد نیاز خود را دریافت نمائید. در اشتباه هستید اگر فکر می کنید با مشاوره حقوقی الکترونیکی کلی رایگان و طرح سؤالات متعدد به خواسته و مقصود نائل شوید . والسلام