مشاوره حقوقی رایگان - بدهکار

سلام من سوپر مارکت دارم یکی از همسایه ها از من وسایل خواروبار میخرید و بیکار هم هستش بارها با ترفندهای میگفت بازم دعوا کردم اگه این وسایل نخرم طلاق میگیره من دلم براش می سوخت و میگفتم مرده می ره کار میکن پول میده ولی الان چند ساله بیکاره بارها پول هم بهش دادم الان که میگم بیار حسابتو بده جواب سربالا میده حالا شما میگید چکار کنم شاهد هم دارم دستخته خودش هم هست

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

ابتدا اظهار نامه ای مبنی بر درخواست کلیه وجوه برای طرف مقابل ارسال و مراتب را به وی اعلام نموده مهلتی برای پرداخت مشخص کنید
چنانچه نتیجه ای حاصل نشد از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواستی علیه ایشان مطرح بنمایید