مشاوره حقوقی رایگان - سهم و ارثیه پدری

با سلام و خسته نباشید. پدر بنده قبل از فوت مادرم ازدواج مجدد نموده 19 سال پیش اکنون از همسر جدیدش دوتا فرزند دختر دارد خواهر ناتنی بنده اکنون متوجه شدم که پدرم کلیه ملک واموال خود را به نام دو دخترش و همسر جدیدش زده. آیا قبل و یا بعد از فوت پدرم سهم قانونی به بنده و برادرم میرسد پدرم 75 سال سن دارد و املاک خودش رو چند سال پیش انتقال داده ممنونم از راهنمایی شما تشکر

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام باید دید اموال را چطور انتقال داده

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال از اموال منتقل شده بطور قانونی ارثی به شما و برادرتان نمی رسد چونکه وراثت با فوت مورث ایجاد می شود و ایشان الآن در قید حیات هستند و با اختیارات قانونی خود اموال غیر منقول خویش را به همسر و فررندان زوجه دوم خود منتقل نموده اند و از این حیث اعتراضی بر علیه ایشان مسموع نمی باشد .