مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام خسته نباشید.بنده بعداز سه سال آشنایی با شخصی عقد دائم کردیم. که هردو ازدواج مجددمون بود. و از دوماه اول زندگیم همسر سابق همسرم که مرتب شروع کرد به تماس با ایشون و به بهانه بچه ها که یکی متولد68 و دیگری متولد70می باشد، برای تعمیرات و سرزدن و خرید و ببر و بیار دانشگاه و هربهونه ی ریز و درشت مرتبا با همسر سابقش درتماس بود و مرتب به منزل ایشون میرفت و ساعتها کنار دختراش و مادرشون بود وا نگار ازهم جدا نشدن تفریح وگردششون هم به راه بود.ومن فقط تماشاچی این بروبیای ایشون به اونجا وساعتی برای امورمن وخونه ی من وقت نمیذاشتواعتراض هام فقط با جمله اونا اولویت منن تو مهم نیستی بهم جواب داده شد. وهربار گفت به خاطر بچه ها. وبلاخره این رفتن ها اساس طلاق دادن من شد.الان سه سال و دوماهه ازدواج کردیم وهمه سه سال همسرسابقش نشسته زیر پاش که اشتباه کردیم جدا شدیم باید برگردی.والان شش ماهه که از بودن من خبردارشده وبچه هارو تحریک کرده هرروز داد وبیدادوتهدید که باید منو طلاق بده وبرگرده کنار اونا.وهمسرم هم سه ساله زندگی روبه من زهرکرده که من پشیمون شدم طلاق بگیر برو من میخوام برم پیش بچه هام.من تا شش ماه پیش همه تلاشمو کردم که طلاقم نده اما دیگه کم آوردم منو با خرج خونه وروح وروانم شکنجه داد.روحمو داغون کرده حتی بامن حرف نمیزنه چه رسد به زندگی.حالا من گفتم مهرمو بده تا طلاق بگیرم وبعد یکسال که میگفت دق میدمت تابری ویه پاپاسی هم بهت نمیدم.قتل که نکردم میخواستمت گرفتمت حالا پشیمون شدم باید بری.حالابعد یک سال راض نشدن من به طلاق راضی شده به یه سکه درماه.حالا علی رغم اینکه راضی نیستم برا طلاق مجبورم. آبروحیثتم وهمه روح وروانمو که داغون شده وخواهدشد طلاق دوم بره توشناسنامه م.اون هم بدون کوچترین ایراد ازمن وفقط بخاطر زندگی سابق همسرم ونامردی ایشون به من.آیا بعداز طلاق ممکنه ایشون مهریه منو نده ؟و آیا اگر درپرداخت مهریه اذیت کنه وپرداخت نکنه من مرتب باید شکایت وحکم جلب بگیرم؟آیا میشه ضمانت کسر از حقوق رو ضامن کرد حین طلاق وحکم ضمانت حقوقش مهریه من رو تضمین کنه یا خیر؟شرکت خصوصی ارتباطاتت مخابراتی ،فنی کار هستن حدود هجده ساله.ترس همه وجودمو گرفته چهل سالم هست خانه دار،با یه دختر هفده ساله با یه دیپلم وخونه اجاره ای.لطفا راهنماییم کنین.

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

شما باید قبل از حکم طلاق تکلیف مهریه خود را از طریق دادگاه یا دفاتر اسناد رسمی مشخص کنید تا درصورت کوتاهی در پرداخت بتوانید از ایشون مطالبه قانونی کنید اما نمیتوانید از قبل حقوق ایشون رو رو برای ضمانت توقیف کنید درصورت نپرداختن از طریق اجرای احکام چنین کازی ممکن است اما اگر مالی بنام ایشون است یا درحسآب هایش پولی است رومیتوانید همان اول توقیف وبعنوان مهریه بگیرید

یک وکیل

سلام
امکان مشاهده مدارک و اسنادتان و ملاقات حضوری برایتان وجود دارد تا بتوان کمک نمود
در صورت تمایل در پروفایلم پیغام بگذارید