مشاوره حقوقی رایگان - لغو معاف از رزم

با سلام، بنده دوره آموزشی را به تازگی تمام کردم و توی این دوره به بهداری مراجعه کردم و مشکل وسواس و حساسیت به محیط آلوده را مطرح کردم، پس از اعزام به کمیسیون و مشاوره و صدور رای غیر حضوری، معافیت از رزم شدم اما نوع معافیت را از نوع بخش 5 بند 4 قسمت ب مشخص کردند ، که به معنای ضریب پایین iQ است ، لذا به دلیل سابقه تحصیلی که شامل معدل بالای 18 کارشنایی ارشد و مدارک منتخب مسابقات بین المللی شامل جشنواره خوارزمی و چندید مسابقه دیگر، به این تصمیم غیر حضوری شورا در خصوص بنده اعتراض دارم و درخواست لغو معافیتم را خواستارم.
لطفا راهنمایی بفرمایید، با تشکر

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

ببینین گاهی اوقات کمیسیونها در رای خودشان به یک سری بندهایی از یک قانون خاص یا آیین نامه داخلی استناد می کنند که اون بند هیچ مطابقتی با موضوع حادث شده ندارد.دلیل اینکار اغلب این است که موضوع مطرح شده در آن آیین نامه به صراحت ذکر نشده و از طرفی جزو موارد شامل معافیت هست.به هر حال دلیل اینجور آرا و تصمیمات نقص در آیین نامه یا دستورالعملهای درون سازمانی است.متاسفانه به خاطر اینکه این ضوابط درون سازمانی توسط اشخاص عموما غیر متخصص تنظیم می شود دقت کافی ندارند.فقط هم اختصاص به مورد شما ندارد.به عنوان مثال در آرای صادره از کمیته های انظباطی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی هم چنین اشکالاتی به چشم میخورد.این یک نقص در حقوق اداری است و ما معتقدیم چون این نوع تصمیمات با حقوق قانونی اشخاص در ارتباط است باید مهم شمرده شوند و دقت نظر کافی در آنها صورت بگیرد اما متاسفانه چون این گونه تصمیمات درون سازمانی است و تاثیرات محدودی دارند مهم شمرده نمی شوند.در حال حاضر شما می توانید به مرجع بالاتر اعتراض کنید ولی همانطوریکه گفتم اگه نقص آیین نامه باشه انتظار نتیجه چندانی نیست.از بابت تصمیم مذکور هم نگران نباشید چون در حقوق استخدامی شما در آینده تاثیری نخواهد داشت و مراجع مذکور بیشتر به مدارک تحصیلی شما توجه می کنند نه تصمیمات کمیسیون و اگر لازم به تست هوش و شخصیت شما باشد خودشان این تستها را بعمل خواهند آورد و هیچ مرجع استخدامی حتی داخل نیروهای مسلح با نظر و رای کمیسیون مذکور راجع به شما تصمیم نخواهد گرفت.اما همانطوریکه گفتم این تصمیمات عموما قابل اعتراض هستند لذا شما اعتراض خودتان را در مهلت مقرر مطرح کنین اگر رای مرجع تجدید نظر هم شما را قانع نکرد باز به مرجع بالاتر در صورت وجود داشتن حق اعتراض اعلام اعتراض کنین.