مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام در جریان دادرسی بعنوان بعد از صدور رأی دادگاه متوجه شدم چندین برگه از پرونده گم شده به مدیر دفتر اطلاع دادم که جای خودش بگذارم بعد که آوردم دیدم تا آنجایی که میشده شما را را عوض کردن و ترتیب دیگری درست شده البته هنوزم بعضیش جاش خالیه سپس درخواست تجدیدنظر دادم و علی رغمی که در درخواستم بود که مدارک جدید و مفقودی را میخام تا جلسه فراهم و ارائه بدم بدون اینکه از سوی سامانه ثنا حتی پیامی بهم جهت تعیین شعبه برسه و یا در سامانه بیادیدفعه پیام اومد که رأی صادر شده ضمنا قاضی کپی قولنامه ای که بشهود نشان داده درحالی که اصل هم در پرونده است قولنامه ی بوده که امضا شهود در آن نبوده و اصلا چنین برگه ای درکل پرونده موجود نیست و برابر اصل قولنامه هم که به دادگاه ارائه کردم و امضا همه شهود در آن بود مفقود شده است. ممنون میشم اگه جواب بدید؟دقیقا این اتفاق افتاده قابل اعاده دادرسی هست؟؟؟چکار باید بکنم. متشکرم

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

با سلام با مطالعه سوال خود متوجه میشید که سوالاتون نه تنها واضح نیست بلکه متناقض هم هست سوال خود. را واضحتر مطرح کنید

پرسشگر :

سلام ببخشیدحق باشماست"
در جریان دادرسی بعنوان شاکی بعد از صدور رأی دادگاه هنگامی که جهت مطالعه پرونده"به شعبه مربوطه مراجعه کردم,متوجه شدم چندین برگه از پرونده گم شده بلافاصله به مدیر دفتر اطلاع دادم که جای خودش بگذارم بعد که آوردم دیدم تا آنجایی که میشده شماره برگه هارو عوض کردن و ترتیب شماره هاتغییرپیداکرده,البته هنوزم بعضی برگه هاجاش خالیه سپس درخواست تجدیدنظر دادم و علی رغمی که درخواستم این بود که مدارک جدید و مفقودی را تا جلسه تجدیدنظر فراهم و ارائه بدم بدون اینکه از سوی سامانه ثنا حتی پیامی بهم جهت تعیین شعبه برسه"یدفعه پیام اومد که رأی صادر شده است.ضمنا قاضی کپی قولنامه ای که بشهود نشان داده درحالی که اصل قولنامه هم در پرونده است قولنامه ی بوده که اصلا چنین برگه ای درکل پرونده موجود نیست و برابر اصل قولنامه هم که به دادسرا ارائه دادم و امضا همه شهود در آن بود جزء مدارک مفقود شده است. ممنون میشم اگه جواب بدید؟وآیا قابل اعاده دادرسی هست؟؟؟وچکاربایدانجام بدم؟؟؟؟باتشکرمجدد

یک وکیل

سلام" در فرض سوال مدارک موجود در پرونده قابل مفقود شدن نیست مگر خدای ناکرده از سوی متصدیان دفتری و یا افراد ذینفع بطور عمدی از پرونده خارج گردند که بعید است در مورد پرونده شما چنین اتفاقی رخ داده باشد و بیشتر به حدس و گمان شما بر می گردد مگر مدارک جدیدی به پرونده طی لایحه ای اضافه نموده باشید که بحث دیگریست و طبعا شماره های برگهای مضبوط در پرونده بدین خاطر افزوده و تغییر می یابد . ضمن اینکه ادعای اعاده دادرسی در مورد رای قطعی صادره و خواسته شما موضوعیت ندارد و قابل اثبات نیست .

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

بله ولی از طریق ماده 18 هم میتونید اقدام کن

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.موضوع شما با تفاسیری که می فرمایید فقط توسط وکیل وپس از مطالعه پرونده قابل پاسخ است ولاغیر.یاالله