مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

با احترام بنده مال غیرمنقولی(خانه) را در یزد سال 88 طبق وکالت رسمی دفترخانه و قولنامه به فردی تفویض وکالت کردم قبلشم از ثبت اسناد استعلام گرفتم بنام فردی بوده که ازش وکالت داشتم و تحویل خریدارم دادم که دقیقا آنرا در دادگاه تایید کرده، سال89درحالی که بنده و وی ساکن یزدیم و محل قراردادم یزد و محل اخذ ثمن معامله هم یزد، بجهت خصومت شخصی در دادگاه سراوان س و بلوچستان بایشاهد سنی ناصبی که طبق نظر دفترمقام معظم رهبری وآیت الله مکارم و مشهور علما شهادت سنی علیه شیعه قبول نیست با این افترا که با همان وجه قرار بوده بنده دام برایش بگیرم(بدون هیچ اشاره ای به معامله دریزد) و آدرس کذب حکم کلاهبرداری می گیرد، بعد با آن رائی که هنوز قطعی نشده در یزد دعوای ضرر و زیان میکند و با آن رای بازم غیابی عید93 منابزندان بردند و بعد با مرخصی اومدم بیرون و بدادستان زاهدان مراجعه کردم و فرستادند تجدیدنظر و نقض شد، وقتی دادستان زاهدان پرسیدن چکاره ای؟سال 93گفتم الان تازه وارد حوزه علمیه شدم(لازم بذکر است زمان تنظیم دارخواست طبق استعلام خود دادگاه روحانیت من اصلا طلبه نبودم) بعد با کمال تعجب چندماه بعدبا این سختی مسیر از دادگاه ویژه مشهد باهام ت گرفتن که اینجا درحال رسیدگی است که از همان روز اول اعتراض خود ما اعلام کردم.
درهمان جلسه اول شاکی اقرار کرد پول فقط جهت معامله در یزد بوده و به صحت مدارک اقرار کرد بعد قاضی تنهایی با شاکی جلسه ای گرفتن و به بنده با تهدید گفتن باید برگه اظهارات را امضا کنی که در آن نوشته بود باید تا دوماه رضایت شاکی را جلب کنم وگرنه 7سال میفرستنم زندان وکیل آباد(هنوز در صورتجلسه هست) که از 9صبح تا دومنانگاه داشتن و بعد اینکه خط کشیدن توش امضا کردم.
چندماه بعد تماس گرفتن که شما تبرئه ای و قاضی چندتا سوال داره و تمام که وقتی رسیدم بدون هیچ ابلاغ قبلی که نرفته باشم، البته یه ابلاغ به دادگاه ویژه قم اومده که آدرسم شناسائی نشده، درحالی ارزش کل معامله 50میلیون بیشتر نبود، تشدید وثیقه کردن به 350میلیون و ده روز زندانیم کردن و نامه وثیقه را به یزد نمیفرستادند.
که احتمالا دلیل آن نامه نگاریی بود که علیه قاضی به دفتر رهبری داشتم
خلاصه چندماه بعد رای دادن جعل سند رسمی که من خریدم، وکالت فروش بدون هیچ ادعای جعلی و استعلام از دفترخانه یزد و کارشناسی در نتیجه فروش مال غیر و کلاه برداری
بعد درخواست تجدیدنظر دادم و قاضی عرب با استعلام صحت وکالت که خودم از دفترخانه گرفتم و استعلام از ثبت اسناد یزد که خونه هنوز بنام شاکیه، بدون اینکه شاکی که خودش هم سنی ناصبی است معرفی کنه با مولوی اینا، با موبایل شخصی خودش تماس گرفت که اگه حرف ایناراتایید میکنی رای مشهدا تاییدکنم که وی خیلی منصفانه قبول نکرد و بعد گفت کسی بیرون دادگاه همراهتان هست تاییدکنه، بدون دعوت قبلی آنها هم راننده ای که همراهشون بود و آوردن و شهادت سنی شد قاطع دعوا. و بعدنسبت به این امر اعاده دادرسی کردم مبنی برعدم صلاحیت و عدم تبعیت ازحداقل 20تا رای وحدت رویه و اصراری و قوانین دادرسی (که نهایتا حقوقی است دعوا و حق فسخ بهشون میده) مخصوصا عدم صلاحیت که ظاهرا آنهم فایده نداشته و اجرا احکام زنگ زدن 5سال برم زندان. حال راهنمائی میخاستم نمیتونم از دبیرخانه حمایت از حقوق شهروندی یا شکایت در دادسرای انتظامی قضات یا هر راه حلی که شما بفرمائید از این بی عدالتی آشکار کیفری خودما نجات بدم؟ لطفاخودتون بذارید بجای من و با خانواده عیال وار 6نفره بدادم برسید؟دادستان آقای ... هم را خو اصلن نمیشه دید. باتشکر

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،برادرخوبم خودکرده راتدبیرنیست،عدالت هست جهل به قانون یابی توجهی به قانون مشکل ایجادکرده.موفق باشید

پرسشگر :

جهت اطلاع وکیل محترمتان
اصولا رأی صادره اشتباه است چون طبق رأی ش 360 شعبه 5دیوانعالی کشور مورخ 1323/2/5اخذوجه طبق سندرسمی مصداق وسائل متقلبانه نیست ومؤیداین امراست رأی وحدت رویه ش 70/27مورخ70/10/23ه.ع.د و ش 2675مورخ 1316/12/7که معامله باحق استرداد(دقیقامثل معامله مذکور)”آراء شماره 2045 ه.د مورخ 1340/11/22”7610ه.د مورخ 1337/10/25و5161ه.د مورخ 1340/11/22ازه.ع.د مورخ1320/11/30و3109ش 2 د.مورخ 1316/9/29همگی اشعاردارندبه اینکه درصورتیکه حق فسخ وعدول بین طرفین معامله لحاظ شودجنبه کیفری نداردومنجربه صدوررأی اصراری شماره 12مورخ 75/7/10شدکه درصورت حق عدول بین طرفین معامله”نمی تواندعنوان کلاه برداری وفروش مال غیرداشته باشد.مشمول ماده 10قانون انتقال مال غیرنمی باشد.وانتقال نیزبایدمنجزباشدنه معلق.

علیرضا صادقی نژاد

جناب آقای علیرضا صادقی نژاد:

فقط یک نفر در یزد میتونه کمکتون کنه اونم آقای مدرسی هست وکیل دادگستری