مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام. من (زوجه) بیش از دو ساله خونه رو ترک کردم. زوج تقاضای تمکین داد که دادگاه بدوی مرا محکوم به تمکین کردم. اعتراض زدم و در تجدیدنظر هم محکوم به تمکین شدم. تقاضا طلاق به دلیل عسر و حرج بخاطر بدرفتاری زوج و کراهت از او دادم که در دادگاه های بدوی و تجدیدنظر و نیز دیوان عالی رد شد. در حال گرفتن سکه بابت مهریه هستم. با توجه به اینکه هیچ یک از شروط دوازده گانه شامل من نیست ایا اگر بعد از چند سال مجددا درخواست طلاق بدلیل مفارقت جسمانی بکنم دادگاه قبول می کند (ضمنا زوج خواهان ادامه زندگی است) با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

دادخواست پذيرفته و ثبت مي شود اما خيلي بعيده حكم بگيريد
چون نه مشمول ماده قانوني عسر و حرج عيايد نه ساير مواد قانوني و شروط ضمن عبد
بهتره به نحو توافقي عمل كنيد

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

به هر حال برای درخواست طلاق باید دلیل محکمه پسند داشته باشید.