مشاوره حقوقی رایگان - ثبت حبس در سوء پیشینه

با سلام و احترام

در حدود هشت سال پیش، بدلیل عدم پرداخت وجه چک به مبلغ 57 میلیون ریال، به یک سال حبس محکوم شدم ولی پایم به زندان نرسید. سه هفته پس از صدور حکم، با شاکی تسویه حساب کردم و مراجعه ای هم به دادگاه نداشتم. آیا این موضوع در سوء پیشینه ثبت شده است؟ آیا لازم است به دادگاه مربوطه مراجعه کنم و توافق با شاکی را ثبت کنم؟

سپاس و احترام

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، سوابق کیفری شما موجود هست ولی در گواهی صادره از دادسرا منعکس نمی شود.

پرسشگر :

سپاس از لطف جنابعالی

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.سوابق کیفری شما موجود هست ولیکن در سوءپیشینه های عادی اعلام نمی شود ومشکلی ندارد.یاالله