مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین

با سلام
زمینی را با مبایعه نامه خریدم و بعد 15 سال متوجه شدم نصف زمین صاحب داشته و زمین را کامل به من فروختن حال فردی که زمین را از او گرفتم نزدیک 10 سال پیش فوت کرده تکلیف چیست.
با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

برعلیه وراث وی طرح دعوا کنید .

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

از طریق دفتر خدمات قضایی و طی اظهارنامه ای مراتب را به ورثه اعلام نمایید در صورت عدم پاسخ گویی اقدام به طرح دادخواست به طرفیت ورثه بنمایید.