مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین

با سلام ما سال پیش یک ماشین خریدیم که به علت توقیف فروش پلاک به اسم ما نخورده ولی قولنامه داریم بعد مدتی ماشین به خاطر بدهی فروشنده توقیف شد و حدود 4 ماهه اقدام به رفع توقیف نمیکنه با وجود داشتن تمکن مالی حالا ما با چه روشی میتونیم ماشین رو از توقیف دربیاریم؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

به استناد ماده 147 و 148 قانون اجرای احکام می توانید نسبت به توقیف خودرو اعتراض نمایید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به این سوال به درستی پاسخ داده شده است- توحید جلایری نیا وکیل پایه یک دادگستری(مشهد)