مشاوره حقوقی رایگان - طلاق خلع

سلام خسته نباشید معنی طلاق خلع چی هست

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

طلاقی که به دلیل کراهت زوجه از زوج کل مهریه یا بخشی از ان را می بخشد تا زوج حق رجوع نداشته باشد

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

هر گاه زنی تقاضای طلاق کند و چیزی (مالی) را در قبال طلاق ببخشد چه اینکه مرد قبول کند و یا اینکه دادگاه به جای او قبول کند طلاق خلعی است و طلاق خلعی بائن است خلع به معنی بخشیدن است یعنی زن مقداری مال مثلا بخشی از مهریه را به جهت کراهت از مرد و زندگی مشترک در قبال طلاق بذل می کند که در این صورت طلاق خلع می شود و طلاق خلع هم بائن است.