مشاوره حقوقی رایگان - معافیت موقت

با سلام و خسته نباشید. بنده مشکل فتق دارم و در سال 83 یکبار در بیمارستان میلاد عمل کردم و دوباره شدیدا عود کرده. برای معافیت پزشکی اقدام کردم و از اونجایی که در مفاد قانون صریحا ذکر شده کسی که فتق رو یکبار عمل کرده باشه و دوباره عود کرده باشه معاف دائم میشه مطمئن بودم که معاف میشم. دکتر عمومی دقتی معاینه ام کرد نامه زد تا برم دکتر بیمارستان سجاد و ابتدا معرفی شدم به بیمارستان سجاد و دکتر جراح عمومی اونجا وقتی منو معاینه کرد به محض دیدن وضعیتم گفت اوه اوه وخیمه و پرسید عمل کردی قبلا گفتم بله که گفت برو مدارک عمل بیار که با نامه از طرفشون رفتم بیمارستان میلاد و سوابق عمل رو آوردم. بعدش گفتن برو تا خبرت کنیم برای اینکه بری کمیسیون. روز موعد من رفتم اونجا و ده نفر ده نفر داخل میفرستادن و دونفر اونجا من رو معاف موقت یعنی 6 ماه معاف کرد! من دعوام شد و گفتم مگه وضعیت منو نمیبینین و طبق همین بنری که پشت درب زدین من معاف دائم هستم اما گفتن که دکتر بیمارستان سجاد توی پرونده ات ننوشته که بیماریت دوباره عود کرده !! گفتم اون ننوشته شما که دارید میبینید روده هام یک متر اومده بیرون از توی شکمم! اما گفتن نه 6 ماه معافی برو باز عمل کن!!! و منو از اتاق بیرون کردن و سه روز بعد یه نامه اومد درب منزل که نوشته بود معاف موقت 6 ماهه. الان من به این رای اعتراض دارم و میخوام منو دوباره معاینه کنن و معافیت دائم که حقمه بگیرم. رفتم پلیس بعلاوه 10 تا اعتراض بزنم گفتن که نمیتونی روی رای معافیت موقت اعتراض کنی و باید صبر کنی 6 ماهت تموم شه بعدا. توروخدا منو راهنمایی کنین الان راست و دروغ چیه؟ میتونم اعتراض کنم؟ کجا باید برم اعتراض بزنم؟ باید تا 6 ماه صبر کنم؟ توروخدا کمکم کنید. من دیگه نمیتونم دوباره عمل کنم یبار عمل کردم و طبق قانون معاف دائمم. توروخدا جواب بدین

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

انشالله که مشکلتون حل میشه اما ضمن طولانی بودن سوالاتون که بیشتر شبیه درد دل بود باید عرض کنم وکلا بسوالات حقوقی دوستان جواب میدن نه هر مشکلی که در هر سازمانی براشون بوحود بیاد ودوستان به اون اعتراض دارن موفق باشید