مشاوره حقوقی رایگان - بیمه خودرو

اگه در یه تصادف که مقصر باشی و هزینه تعمیر خودروی مقابل را نداشته باشیم و اگه بخواهیم یکی از برگ کوپن بیمه شخص ثالث را به عنوان پرداخت خسارت به طرف مقابل داد چه عواقب و عواقبی از نظر جریمه بیمه و مقدار آن به وجود می آید. و برای دوباره بیمه کردن خودرو چه مقدار دیگر باید جریمه داد؟ خواهش میکنم‌ یه پاسخ کلی در خصوص عواقب اینکه یه برگ کوپن برای تصادف داد از نظر جریمه و کلی را توضیح دهید.

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

سوال شما شامل سوالات حقوقی نیست ودوستان وکلا سعی در حل مشکلات حقوقی دوستان دارند نه هر مشکلی که دوستان براشون بوحود میاد دوست عزیز ، به شرکت بیمه کننده خودتون مراجعه کنید

یک وکیل

سلام" پاسخ سؤال شما در کتب تألیف شده حقوقی و قوانین مصوب مرتبط با رشته حقوق قضایی وجود ندارد چونکه ارتباطی به رشته تحصیلی حقوق قضایی ندارد .