مشاوره حقوقی رایگان - سو پیشینه کیفری و درج ان در گواهی

با سلام 9 سال پیش در پارک با یک دختر توسط پلیس 110 بازداشت و به جرم عمل منافی عفت یک شب بازداشت و فردای اون روز با حضور والدین پرونده بسته شد با توجه به اینکه این ملاقات در پارک با اطلاع والدین و قصد ازدواج بود. ایا این اتفاق در سوابق کیفری و گواهی های سو پیشنه ثبت می شود و برای استخدام اموزش و پرورش مشکلی ایجاد میکند؟ اگر در گواهی سوپیشینه که برای کارگزینی ارایه می شود ثبت می شود چطور می توان این سابقه رو پاک کرد ؟ چطوری می تونم مطمعن بشم در گواهی ثبت نمیشه ؟ممنون

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

چنین موردی برای شما سوپیشینه محسوب نمی شود در حال حاضر شما فاقد پیشینه کیفری محسوب می شوید با خیال راحت می توانید گواهی دریافت کنید.حتی اگر مرتکب قتل هم می شدید بعد از 7 سال از پیشینه شما حذف میشد چه برسد به چنین موضوع کوچک و بی اهمیتی

پرسشگر :

خیلی ممنون از پاسخگویی

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

چون موضوع مربوط به حدود9 سال پیش بوده است جای نگرانی ندارد و شما سابقه موثر کیفری نخواهید داشت.