مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

با سلام و خسته نباشید. پدر بنده نگهبان یک باغ بودن و به چند باغ دیگه ام رسیدگی میکردن دونفر از بچه های اداره گاز به پدرم گفتن که اگر کسی گاز خواست ازش پول بگیر انجام میدیم پدر بنده ام از چند نفر پول گرفتن و یک هفته ای گازو وصل کردن اما بعدش اداره گاز اومد و همه رو جمع کرد و گفت که غیر قانونی متاسفانه مقداری از پول های دریافتی توسط پدرم از مالکان باغ برای گاز به کارت عابر بنده ریخته شده و بعد از شکایت اداره گاز و بازداشت من و پدرم با نفری 100 میلیون وصیقه آزاد شدیم و هنوز پرونده بازپرسی میخواستم بدونم آخرش چی میشه به من و پدرم زندان میدن یا نه .؟

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

حکم توسط قاضی تعیین میشود وایشون با توجه به پرونده یا جریمه مینمایند یا زندان اما معمولا برای چنین جرایمی جریمه نقدی بریده میشود

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال برای جرم رشوه خواری و ارتشاء مجازات سنگین رد اصل مال ، حبس و جزای نقدی پیش بینی شده و اگر مرتشی از مستخدمین دولتی یا مؤسسات عمومی باشد به انفصال موقت از مشاغل حاکمیتی محکوم خواهد شد . متهمی که با قرار وثیقه 100 میلیون تومانی آزاد است چگونه بزعم همکارمان ممکن است صرفاً مشمول مجازات نقدی شود ؟!!! در فرض اتهام وارده توصیه می شود در حوزه قضایی خود حتماً از خدمات حقوقی وکیل متخصص ، کاربلد و باتجربه استفاده نمائید تا با دفاع مؤثر موجبات کاهش اثرات مجازات شما را فراهم آورد .