مشاوره حقوقی رایگان - توقیف حساب

باسلام
از شخصی شاکی هستم که در شرکت خصوصی به عنوان یا مدیر عامل یا هیئت مدیره و یکی از حق الامضا اون شرکت هست!
سوال)
حساب های شخصی طرف رو مسدود کردم چندتایی، ولی میخوام این حساب مشترک را هم مسدود کنم آیا میشه ؟
با توجه به اینکه از بانک مربوطه استعلام گرفتم و گفتن که این حساب مشترک بین دونفر که یکیشون همین کسی هست که من شاکیش هستم ...
سپاس از لطف شما

پاسخ ها :

توقیف حساب