مشاوره حقوقی رایگان - پرونده مختومه

با سلام. اینجانب با شخصی در چند پروژه پیمانکاری شریک شدم و پس از اتمام کار ایشان با من حساب و کتاب نکردند و بنده از ایشان شکایت نمودم و با جلب نظر کارشناس رای قطعی صادر و هم اکنون ایشان بطور اقساط پرداخت میکنند. هم اکنون طرف مقابل با سند سازی و اظهارات کذب از بنده شکایت نموده که طبق اسناد جدید من به ایشان بدهکارم و دادگاه در شعبه دیگر بنده را احضار نموده با توجه به موارد فوق و اینکه شکایت قبلا از سوی بنده مطرح شده و هم اکنون در مرحله اجرا میباشد. بنده باید چه کنم؟

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

شما باید درجلسه دادگاه شرکت وبا دلایل ومدارک خود دفاع نمایید