مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

بنده در دادگاه بدوی محکوم به 6 ماه حبس تعزیری شده ام
تو رای نوشته شده طبق گزارش ضابط کلانتری (اظهارات همسایگان آپارتمان) آب و برق و گاز توسط بنده قطع شده که از مصادیق ترک انفاق هست.
همسایگان انکار و آمدند محضر و سند اقرار امضا کردند گفتند اصلا ماموری مشاهده نکردند
از مامور به دلیل گزارش خلاف واقع شکایت کنم؟
بهترین راه چیه؟
پرونده در تجدید نظر هست میترسم تجدیدنظر توجه نکنه و به جرم ناکرده گرفتار بشم
در ضمن دو سال حبس تعلیق شده ترک انفاق سال 95 دارم

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

ایا همسایه ها شهادت داده اند که شما این کار را انجام داده اید...
اگه مامور تخلف کرده حتما شکایت کن...