مشاوره حقوقی رایگان - مطالبات حقوق معوقه

بنده ح.ت هستم .. اینجاب در سال 81 در حین انجام خدمت سربازی دچار سانحه شدم و در سال 89 بعد از کمیسیون پزشکی وظیفه بگیر و از کار افتاده شدم سوال بنده این است آیا حقوق سالهایی که رو قبل از وظیفه بگیری شدن دریافت نکرده بودم رو باید به نرخ روز و به نرخ حقوق جاری پرداخت بکنند باتشکر فراوان

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

اگر پرداخت نشد باید موضوع را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید. البته با مشاوره با یک متخصص در انور دیوان عدالت اداری