مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

بادرود و ارزوی تندرستی
من برای انجام ماموریتی کاری برای سه روز باید به شهر اصفهان میرفتم قبل رفتن همسرم رو به منزل مادرش بردم که تنها نماند وقتی به اصفهان رسیدم با ارسال یک پیامک جویای حال و وضعیت من شد که رسیدی به مقصد . من هم با گرمی پاسخ دادم . این را هم ذکر کنم ما هیچ اختلاف یا مشاجره ای نداشتیم بعد از مراجعت به منزل متوجه شدم که قصد برگشتن به منزل را ندارد و تصمیم دارد از من جدا شود ایشان اول مهریه خود را از طریق دفترخانه ازدواج و بعد هم اداره ثبت مطالبه کردم که در پی این اقدام حسابهای بانکی من مسدوده

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

مخاطب محترم توضیحاتی مطرح نموده اید ولی مشخص نکرده اید که چه سوالی دارید؟

در مورد نفقه؟ تمکین ؟ پرداخت مهریه؟ طلاق ؟