مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

سلام پدر شوهر من قبل از فوتشان یعنی در زمان حیات ملکشان را به صورت ششدانگ وکالت فروش و سند اقرارنامه مبنی بر اینکه (هیچگونه اعتراضی نداشته و ندارم و کلیه مطالبات خود را در این خصوص از اقای فلانی ( یعنی پسرشان ) دریافت نموده و هیچگونه ادعایی در این خصوص نسبت به نامبرده ندارم و هر گونه ادعایی را برخلاف این اقرار در حال و آینده از خود سلب و ساقط نمودم ) به پسرشان دادند البته ( ملک سند نداشته یعنی مسکن مهری می باشد ) بعد از یک هفته همسر من با این وکالتنامه رفتن بنگاه و مبایعه نامه تنظیم کردند و من هم به عنوان شاهد امضا کردم زیر مبایعه نامه را ( البته همسرم بابت این خانه پول هم داده و حتی تا الان هم بابت این خانه دارد قسط پرداخت میکند ) بعد از چند ماه پدرشان فوت کردند حالا خواهرانشان روی این خانه ادعا سهم الارث دارند. آیا با این مدارکی که همسر من دارد و اینکه پول هم داده میتوانند در دادگاه ادعا سهم کنند و همسر من را مجبور به فروش خانه کنند دادگاه رای را به چه کسی میدهد ؟ ممنون

پاسخ ها :

سيدمحمد  ملازم امام

جناب آقای سيدمحمد ملازم امام :

با سلام
در وهله اول همسرتان باید با طرح دعوی در دادگاه حقوقی (البته به فرض اختلاف با وراث) اثبات وقوع بیع را به استناد وکالتنامه و اقرارنامه و شهادت شهود بیع اگر وجود دارد مطرح کنند . سپس با قطعیت رأی ، نسخه از آن را با نامه دادگاه به اداره حقوقی شرکت عمران مربوطه جهت ثبت در پرونده و سیر مراحل قانونی تغییر مالکیت ارائه کنند . با این اقدامات سایر ورثه نمی توانند ادعائی نسبت به این ملک داشته باشند