مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه پس از فوت ماده 34 اجرای احکام

با سلام
مدت 8 ماه هست برادرم 35 ساله به رحمت خدا رفت همسرش پس از 3 ماه از فوت درخواست مهریه داد 313 سکه عندالاستطاعه بر عهده زوج - در حالی که زوجه تمام اموال منقول و غیر منقول برادرم را در اختیار دارد پدر و مادرم چیزی از فرزندشان در اختیار ندارند امروز 98/12/21 اجراییه آمده با این متن
محكومٌ عليه مكلف است از تاريخ ابلاغ اجرائيه :
-1 ظرف ده روز مفاد آنرا بموقع اجرا گذارد (ماده 34 قانون اجرای احكام مدنی). 2-ترتيبي براي پرداخت محكومٌ به بدهد. 3-مالي
معرفي كند كه اجرا حكم و استيفا محكومٌ به از آن ميسر باشد. چنانچه خود را قادر به اجراي مفاد اجراييه نداند بايد ظرف سي روز
كليه اموال خود را شامل تعداد يا مقدار و قيمت همه اموال منقول و غير منقول، به طور مشروح مشتمل بر ميزان وجوه نقدي كه به
هر عنوان نزد بانكها و موسسات مالي و اعتباري ايراني يا خارجي دارد به همراه مشخصات دقيق حسابهاي مذكور و كليه اموالي كه
او به هر نحو نزد اشخاص ثالث دارد و كليه مطالبات او از اشخاص ثالث و نيز فهرست نقل و انتقالات و هر نوع تغيير ديگر
در اموال مذكور از زمان يك سال قبل از طرح دعواي اعسار به ضميمه دادخواست اعسار به مقام قضائي ارائه نمايد و الا به
( درخواست محكوم له بازداشت مي شود (مواد 8 و 3 قانون نحوه اجراي محكوميت مالي 1394

حال تکلیف من چیست؟ آیا تنها منزل مسکونی پدر و مادرم را به عنوان مهریه تصاحب می کند منزل به نام مادرم هست. و هر دو بازنشسته هستند. ما باید چه کار کنیم؟
ممنون اگه راهنمایی بفرمائید

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.هرمالی اعم ازمنقول وغیرمنقول که ازمرحوم بجای مانده توسط همسرش قابل توقیف وبه فروش میرسد.پدرومادرتا وقتی اموالی ازمتوفی را به ارث نبردند هیچگونه مسولتی در پرداخت دین متوفی(مهریه,و....)ندارند.

عادل بابایی

عادل بابایی :

نگران نباشید فقط اموالی اگر به نام برادرتان باشد قابل توقیف است نه مال دیگری