مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

تعداد سکه مهریه همسرم 1371نیم سکه است من چه تعداد باید مهریه بدهم؟

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

درصورتی که همسر شما دردوران عقد بسر میبرد نصف مهریه ودرصورت ازدواج وشروع زندگی زناشویی تمام مهریه رو باید پرداخت کنید

یک وکیل

چرا نقدی بدی ؟؟ مال و اموال چی داری؟؟؟ وضعیت کاری و مالی ات چگونه است؟؟
حتما با من تماس بگیر

علي  شادمان

علي شادمان :

با سلام جسارتا نصف مهریه زمانی مطرح میگردد که زوج درخواست طلاق بده و زوجه باکره باشه بنابراین برای مطالبه مهریه زوجه که صرفا دادخواست مطالبه مهریه میده تماما میتونه مهریه رو مطالبه کنه

علي  شادمان

علي شادمان :

سلام دادگاه حکم بر تمام مهریه میده شما بعد از صدور اجراییه دادخواست اعسار و تقسیط بدین که بنا بر وسع مالی شما پیش قسط و اقساط ماهیانه تعیین بشه