مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مشاوره الزام به تنظیم سند خودرو

من یک خودرو خریداری کردم که فروشنده وکالت داشتن از مالک خودرو و تعویض پلاک گردید و برگ سبز صادر شد لاکن سند به جهت اینکه وکالت نامه نزد تعویض پلاک ماند انجام نگرفته است فروشنده اولیه هم پیدا نمی کنم، همچنین مبایعه نامه دستی هم با شخصی که وکالت داشتن و در تعویض پلاک حضور پیدا کردن نوشتیم شاهد هم امضا کرد و کل مبلغ قرارداد هم پرداخت کردم و کارت کشیدم در کاتخوان فروشنده حالا چطور میشود اقدام نمود

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید فروشند را بیابید و یا از طریق دادگاه وی را ملزم به تنظیم سند نمایید