مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام و خسته نباشید
آقای ع ملکی با سند وکالتی را با بیع نامه به دو نفر واگذار کرده است که یکی از آن ها پسر خودش میباشد من این ملک را تماما از این دو نفر خریدم و سند وکالت مستقیما از آقای ع به نام زده شد مبلغ 15 میلیون تومان از کل مبلغ ملک باقی ماند در نتیجه پسر ع که بیع نامه اولیه به نام او وشخص ثالث است بیع نامه را تسلیم من نکرد به بهانه پاس شدن چک 15 میلیونی اکنون با استفاده از بیع نامه موجود به دادگاه مراجعه کرده با این عنوان که یا سهم من را خریداری کنید یا سهمتان را به من بفروشید از طرفی هم چک ما در دست اوست آیا ما بردن شاهد در دادگاه می توانیم از این آقا احقاق حق کنیم یا نه؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

ایشان نسبت به سهم خود قانونا می تواند اقدام کند و شما هم باید الباقی مبلغ را بپردازید یا بفروشید