مشاوره حقوقی رایگان - آیا ارائه آدرس اشتباه به کلانتری و پلیس اگاهی و یا بانک لو میرود ؟

با سلام. اگر شخصی طبق اطلاعات فردی در کلانتری و پلیس اگاهی و یا اگر در بانک آدرس و شماره موبایل و تلفن ثابت خودش رو به اشتباه بنویسه جهت گمراهی کردن آیا پیدا کردن آدرس شخصی میتواند برای کلانتری و پلیس اگاهی و بانک میسر شود یا نه؟
اگر میشود آدرس رو پیدا کرد به چه طریقی و چگونه و اگر نمیشه پیدا کرد در کل راستش رو بنویسید خواهش بنده این است که بصورت صحیح راهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این سوال در حوزه تخصصی وکلا نیست