مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام.
من یه خانوم 25 ساله هستم و پنج ساله که ازدواج کردم و یک دختر سه ساله دارم. با اینکه کسی و در شهر اردبیل نداشتم و تا حالا به این شهر نرفته بودم قبول کردم و از اول زندگی اومدم در شهر غربت با اینکه تک فرزند بودم با شوهرم زندگی کردم ولی شوهرم تا بعد از ظهر میخوابه بعدم میزاره میره بیرون تا یک و دو نصفه شب میاد خونه. هیچ خوشی تو زندگی ندارم سالی یه بار میزاره برم تهران پیش مادرم اونم خودش میاد ده پونزده روز خون به دلم میکنه تا برگردم تو اردبیل از خونه نمیزاره بیرون برم. ازش میترسم. چجوری میتونم ازش طلاق بگیرم ؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال توصیه می شود در شهری که ساکن هستید به دفتر یکی از وکلای دادگستری متخصص ، کاربلد و باتجربه مراجعه نموده و شرح حال اختلافات خانوادگی خود را جز به جز برای وکیل موصوف تشریح نموده تا راهکار قانونی را یافته و با پرداخت اجرت مشاوره حقوقی و یا سایر خدمات حقوقی مورد نیاز خود را دریافت نمائید.