مشاوره حقوقی رایگان - خودرو لیزینگی

با سلام خدمت وکلای محترم. من دو سال پیش خودرویی را خریداری کردم که در رهن ایران خودرو بود و من این موضوع را متوجه نشده بودم و بعد از پاس شدن چکهایم ، از لیزینگی بودن خودرو این موضوع را فهمیدم. در موقع گرفتن سند خودرو یک چک به مبلغ 14 میلیون تومان هم بدون تاریخ از بابت بدهی به ایران خودرو توسط صاحب اصلی ماشین نوشته شده است. و تا الان من بعد تمام مراحل شکایت و حکم دادگاه که به نفع من صادر شده است و صاحب سند یک ماشین دیگر هم دارد که حکم توقیف فیزیکی آن را زده ام. اما صاحب سند میگوید که چک در وجه ایران خودرو نوشته شده است و من نمیتوانم پیگیر مطالباتم شوم. ایا روند کاری من به نتیجه میرسد ؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

اطلاع نداشتن از لیزینگی بودن خودرو خرید خودرو لیزینگی خرید و فروش خودرو توقیف خودرو خودرو لیزینگی خودرو