مشاوره حقوقی رایگان - حق دریافت ثمن معامله که همزمان با طلب مهریه زوجه شده است

سلام، بنده به همسر سابقم بابت مهریه 5000 سکه ای که به اجرا گذاشته بود معسر شناخته شدم و ماهانه نیم سکه قرار بر پرداخت آن شدم از طرف دیگر بنده قبلا منزل مسکونیم را به ایشان وکالت داده بودم جهت نقل و انتقال که حق دریافت ثمن معامله را از خود ساقط نکرده بودم حال با این اوصاف دادخواست دریافت ثمن معامله را داده ام که حدود یک میلیارد تومان خواهد بود البته اگر رای به نفع بنده داده شود اینکه آیا ایشان می‌توانند قبل از پرداخت مبلغ به بنده توقیف آنرا به خاطر طلب مهریه شان عملی کنند یا بنده قبل از ایشان می توانم با آن مبلغ یک منزل خریده و از مستثنیات دین بهره مند شوم؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

هر دو فرض قانونی است و مستثنیات دین مختص اموال است نه وجوه نقد از این رو اگر وجه نقدی از محل فروش ملک به دست آید ابتدا مهریه برداشت می شود

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال و جهت رفع مشکل حقوقی خود توصیه می شود در حوزه قضایی خود با مراجعه به دفتر وکیل دادگستری کاربلد و باتجربه مشاوره حقوقی تشریحی و خدمات حقوقی مورد نیاز خود را دریافت نمائید.