مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و چک بلامحل

با سلام
بنده محصول کشاورزی خود را به یک شرکت فروختم که کل مبلغ آن 94 میلیون است و ده میلیون را نقدا دریافت کردم و مابقی را یک چک از یکی از شرکا دریافت کردم.در زمان تاریخ چک یکی از شرکا که چک به نام ایشان است گفت شرکایش کلاهبرداری کرده اند و از خود او هم کلاهبرداری شد هما به دادگاه رفتیم و همگی شکایت کردیم من اسم ایشان را هم در شکایت آوردم.در تاریخ چک من چک را برگشت زدم و حدود 2 ماه است که به او فرصت پاس شدن داده ام ولی همچنان امروز و فردا میکند.امروز به دادگاه اولی که شکایت کرده بودم رفتم و قاضی حکم جلب ایشان را صادر کرد.ایشان چند چک برگشتی دیگر هم دارند.
حالا چند سوال دارم؟
1-روند بعدی پرونده چیست؟
2-اگر محکوم شود نحوه پرداخت چگونه خواهد بود؟
3-اگر بگوید مالی ندارد پرداخت چگونه خواهد بود؟
4-ضرر و زیان من در این مدت چه خواهد شد؟
ممنون از شما

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1-صذور حکم2-با فرض سوال شما در شکایت کیری پرداختی تضمین نمی شود مگر پرداخت نقد ایشان یا توافق دو طرفه ورضایت شما 3-پاسخ در 2 4- طی دادخواست حقوقی مجزا با عنوان خسارت ناشی از جرم.یاالله

یک وکیل

شما هنوز حکم نگرفته به فکر ضرر و زیان هستین و نحوه مطالبه؟؟
بهتر است مشاوره حضوری داشته باشیم
می توانید تماس بگیرین