مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

با سلام خدمت مشاوران
در مورد ارث سوال داشتم بعضی از عمه و عمو های بنده املاک پدری را تحت عنوان مهریه مادری که مادر بزرگ مادر پدر بنده هم هست فروخته یا قول نامه کرده اند هرچند ایشان مستمری از تامین اجتماعی دریافت میکردند با این ادعا که سرپرستی ایشان را داشتیم و نیاز به خرج بوده،
آنها گاهی با ادعا اینکه پدر بنده جزء فرزندان نبوده و گاهی با شاهد شدن برای کسی که ملک رو از آنها خریده و در همسایگی ما زندگی میکند اقدام به صحنه سازی و گرفتن حق خود کرده اند
البته ما در قسمتی از ملک مستقر شده ایم این ملک هنوز انحصار از وراثت قانونی نشده و از همه مهمتر تاریخ برگه ای که تحت عنوان مهریه مادر بزرگ ارائه شده قبل از تاریخ عقد هست که احتمال میرود جعلی باشد و همین طور مادر بزرگ ما سلامت روانی و استقلال کافی ندارند.
سوال داشتم من به عنوان فرزند پدرم در صورتی که پدرم از برخورد قانونی خودداری کرد به هر عنوان، میتوانم حق پدرم رو پیگیری کنم در زمان حیات یا بعد از آن؟؟
همین طور تعدادی از افراد ذی نفع مثل عمو و عمه و پسر عمه که تحصیلات حقوقی دارند وکالت مادر بزرگ بی خبر و ترسیده بنده را به عهده گرفته اند چطور میتوان برخورد کرد و از حق خود دفاع کرد البته من صدای ضبط شده ای راجب توهین های بعضی ها و نقشه کشیدن هایشان و برنامه ریزی کردن آنها دارم.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اولاً باید یقیین به وجود نسبیت شود.ثانیاً تا پدر زنده است خیر ثالثاًچگونگی برخوردنیازمند فرایندی است که پیشنها می کنم پدر نسبت به استخدام وکیل اقدام کند.یاالله