مشاوره حقوقی رایگان - همسایه آزاری

با سلام
همسایه داریم که آسایش رو از تمامی آپارتمان سلب کرده
مهمانی با سر و صدای زیاد بالای سر ما - سر و صدا در راه پله ها
ایشان و بنده حق پارکینگ داریم و ایشان علاوه بر خودرو شخصی موتور سیکلت رو هم در پارکینگ میزارن ( در محیط مربوط به خودشون نیست) و هر روز نزدیک به 10 دقیقه در پارکینگ موتور رو روش می کنن و گاز میدن
متاسفانه باقی واحد ها چون مستاجر هستند در شکایت از ایشون همکاری نمیکنن
چه کار میشه کرد با این همسایه ؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با مدیر ساختمان در میان بگذارید در غیر این صورت به جرم مزاحمت می توان از ایشان شکایت نمود