مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت یه زن

باسلام ما از سال 87 ازدواج کردیم از سال 93 فهمیدم شوهرم با یه خانوم رابطه دارد اول ادعا کرد کاری نمیتونی بکنی این حقی که قران داده بخاطر بچم کوتاه امدم سال بعد دوباره متوجه شدم باز با مشاوره... زندگی ادامه دادیم دوباره فهمیدم گفت صیغه من ولی چند ماه بعد فهمیدم خانم شوهر داره با یه دختر 10ساله تمام مدرکهام ازم با زور گرفت تنها عکسایی که از رو شماره و پیامکشون گرفتن و شماره حساب اون خانم با خط همسرم و در اخر پرینت تلفن که قانون باید بگیره شوهرشم در جریان گذاشتم قبول نمیکند و میگوید یه چیزی بوده بزرگش نکن ایا من میتوانم ثابت کنم چگونه و از انها تعهد بگیرم بخصوص که تمام مدارکم شوهرم پنهان کرده فقط کارت ملی دارم راهنمایی کنید کجا باید برم چگونه و چقدر باید خرج کنم و تا کی جوابش می آید. ممنون

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع مستلزم مشاوره حضوری است.یاالله